Det här ger vi bort!

How to kill a company kom till för att inga fler grymma idéer ska behöva dö för att man glömmer att sälja.

Därför ger vi bort…

Lime

....marknadens mest användarvänliga, digitala säljverktyg - Lime Go, nu gratis i 1 år för alla startups som registrerar sig under första verksamhetsåret.

Skaffa ditt konto här!
Vimentis

....vår tid och erfarenhet i form av ett års personlig konsultation, säljcoachning, utbildningsmaterial och events från säljexperterna på Vimentis!

Signa upp här!
Adsensus

...stipendier till Sales Boot Camp! 10 timmars hårdträning för dig som snabbt vill greppa the basics inom framgångsrik försäljning för just ditt bolag. (Tagga med #howtokillacompany efter ditt namn)

Ansök här!
BP

....gräddfil till möjligheten att göra din pitch hörd för tiotusentals lyssnare. Blir du Veckans Business får du även 10 000 kr, träff med affärsängel och grym marknadsföring. (Tagga med #howtokillacompany efter ditt namn)

Skicka in din ljudpitch här!
Newseed

....gratis webbplats eller webbutik i ett helt år för företag som signar upp under första verksamhetsåret! (Ps. En hemsida är inte = försäljning, utan ett grymt verktyg för säljare. Kom till våra gratis workshops så hjälper vi dig! :)

Skaffa ditt konto här!
Tiluto

....tre gratiskunder från leadsgeneratorn! Driver du ett nystartat IT-bolag? Gött! Ta del av IT-uppdrag från hela Sverige genom att signa upp på portalen.

Signa upp här!
Telavox

...telefoni-app som hjälper dig att inte missa affärer. Ett lokalt företagsnummer, köfunktion & proffsigt välkomstmeddelande.

Signa upp här!
Svensk Företagsrekonstruktion

...två timmars gratis konsultation! Är din verksamhet på väg åt fel håll? Vi hittar lösningar som räddar företag. (Tagga meddelandet med #howtokillacompany)

Kontakta oss!
Entreprenörsstiftelsen

...kostnadsfri konsultation kring din affärsidé och projektfinansiering via stiftelser. Motkrav? Att du har ett tydligt säljtänk förstås! (Ps. Ser vi möjlighet till stiftelsefinansiering går vi vidare med marknads- & riskanalys. :))

Boka tid!
Front Office

...hjälp att hitta finansiering för din idé! Pitcha för ett investmentbolag genom att skicka in din affärsplan - givetvis med en genomtänkt säljstrategi.

Skicka in!

Säljtips

När du insett att du bara måste börja sälja för att inte dö

Försäljning. Somliga älskar det. Andra, kanske de flesta, tycker det är jobbigt på en skala från lite till förj%#*igt. Särskilt i början. Men det kommer bli enklare om du bara sätter igång. Vi lovar!

Men hur?!

Det finns hyllmeter att läsa om försäljning. Det har du inte tid med. Fast några handfasta tips kan ju sitta fint...

Lär dig sälja!

5 säljsanningar

How to sell so well that your market wants to buy - and look good doing it

Har du nått smart säljknep? Tipsa oss via info@howtokillacompany.com!

Sell or die!

Events!

Konkreta tips & verktyg för att komma igång med försäljning

Sitter du och klurar på frågor som rör försäljning? Vill du ha hjälp att komma igång? Håll utkik i våra sociala medier för senaste nytt om workshops och events!